fbpx

Pystymetsästä Pelikentälle-kuntokoripallo – ”Meillä kaikki ovat tähtiä”

Tule maksuttomalle kurssille testaamaan onko tässä sinulle uusi loistava harrastus! Saat pallon kaupan päälle

Naisten kurssit:
Lahti

Miesten kurssit:
Lahti

Pystymetsätä Pelikentälle - kuntokoripallo syntyi 2016 helmikuussa, kun huomasin että hyvillä valmentajilla vedettyjä harjoituksia ei ollut tarjolla aikuispelaajille. Yli 35-vuoden valmentajaurani aikana olen huomannut, että valmennus on ratkaiseva asia oppimiselle ja innostumiselle. Lähdin testaamaan toimintaa ja ensimmäiselle kurssille ilmoittautui 44 pelajaa (mukaan mahtui 30 nopeinta :)), näin Pystäri-toiminta oli syntynyt.

Pystäri-toiminnan ydin on "Meillä kaikki ovat tähtiä". Me autamme kaikkia pelaajia olemaan oman pelaamisensa tähtiä, autamme jokaista oppimaan ja nauttimaan pelaamisesta. Oppimisen mahdollistaa kokeneet ja koulutetut valmentajat, jotka ovat käyneet Star Sport-valmentajakoulutuksen läpi. Ja kun Pystäri toiminassa on mukana suuri määrä pelaajia, pääset mahtavaan yhteisöön ja löydät uusia pelikavereita!

Toiminta on kasvanut kasvamistaan, kursseille ja vakioryhmiiin on osalistunut jo yli 1000 pelaajaa! Toimintaa on monen tasoista, alkeis- ja jatkoryhmiä sekä "Tauolta Takaisin"-ryhmiä entisille pelaajille.

Ja ehdimme tekemään ensimmäisen ulkomaanleirinkin 2019 Espanjan Torreviejaan, teemalla "Pystäri Goes Spain"!

Olemme saaneet vakiinnutettua toimintamme Piäjät-Hämeessä koripallon osalta ja seuravana askeleena on siirtyä muihin kaupunkeihin, ota yhteyttä jos haluat omalle paikkakunnallesi Pystäri-toimintaa tai jos haluat alkaa Pystäri-valmentajaksi 🙂
Olemme siirtyneet myös muihin lajeihin, Pystäri-sulkapallo alkoi syksyllä 2019 Lahdessa! 


Tervetuloa Pystäri-heimoon!


Petri Selkee
Pystäri heimopäällikkö
045-8558618
petri.selkee@starbasket.fi